Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard
+316-20994526
info@flexatwork.eu

Beletteraar / Junior Beletteraar (Eindhoven)

Ben jij handig en werk je graag met je handen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van Beletteraar of Junior Beletteraar!

Wat ga je doen? Als Beletteraar of Junior Beletteraar is geen dag hetzelfde! Je gaat aan de slag met het aanbrengen van prints en belettering op diverse oppervlakken, zoals bedrijfsauto’s, vrachtwagens, winkelwanden en ramen. Na een goede inwerkperiode werk je zowel zelfstandig als in teamverband.

Wie zoeken wij? Onze ideale kandidaat is een enthousiaste professional die gedreven is om samen met het team mooie signs te maken. Je hebt een MBO-werk- en denkniveau, beheerst de Nederlandse taal en bent in het bezit van een B-rijbewijs. Je bent een zelfstarter, kunt goed luisteren en vertaalt vragen naar concrete oplossingen.

Wat bieden wij? Wij zijn een allround sign-bedrijf met 35 jaar ervaring in het vak. Wij bieden een prettig team dat gedreven is om samen resultaat te halen. De werksfeer is informeel, met korte communicatielijnen. De functie is zeer afwisselend dankzij onze uiteenlopende klantenportefeuille en het brede scala aan oplossingen dat we bieden.

Interesse? Past deze functie bij jou? Reageer dan snel via e-mail of bel naar +31 6 20994526. We kijken uit naar je sollicitatie!