Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard
+316-20994526
info@flexatwork.eu

(Junior) Beletteraar (Eindhoven)

Vacature (Junior) Beletteraar Eindhoven

Ben jij handig en werk je graag met je handen, dan zoeken wij jou voor de functie van beletteraar of junior beletteraar.

Als Beletteraar of junior beletteraar is je werk elke dag anders!
Je gaat aan de slag met het aanbrengen van onder andere prints en belettering op o.a. bedrijfsauto’s, vrachtwagens, wanden en ramen van winkels en bedrijven.
Een leuke en afwisselende baan waarbij je na een goede inwerkperiode zowel in teamverband als zelfstandig functioneert.

Onze ideale kandidaat
Je bent een enthousiaste professional en gedreven om samen met het team mooie signs te maken. Je kunt goed luisteren en bent in staat vragen te vertalen naar concrete oplossingen. Je bent een zelfstarter en gaat verantwoordelijk om met de vrijheid die je in deze rol krijgt. Je hebt een MBO- werk- en denkniveau, beheerst de Nederlandse taal Je bent in het bezit van een B-rijbewijs.

Het gaat om een allround sign-bedrijf en met 35 jaar ervaring
in het vak. Zij ontwerpen, produceren, monteren en onderhouden kwalitatieve en duurzame signs Specialisaties in sign-projecten en het restylen van kantoor en bedrijfsruimtes interieurs.

Wat zij jou bieden
Een prettig team dat gedreven is om samen resultaat te halen. De werksfeer is informeer, met korte communicatielijnen. De functie zelf is zeer afwisselend. Enerzijds door de uiteenlopende klantenportefeuille en anderzijds door de grote hoeveelheid aan oplossingen die we te bieden hebben.

Past deze functie bij jou? Reageer dan snel via mail of +31 6 20994526