Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard
+316-20994526
info@flexatwork.eu

Diensten

Uitblinkend in Uitzenden en Payroll Beheer

Uitzenden

Zoekt u voor korte of langere tijd extra capaciteit of vast personeel? Wilt u de werving hiervoor uit handen geven en maakt u graag gebruik van de ‘verlengde proeftijd’? Dan past uitzenden als constructie het beste bij uw personeelsvraagstuk.

Het grootste voordeel van de uitzendconstructie is het lage risico voor u als opdrachtgever. U betaalt namelijk alleen voor de gewerkte uren en heeft geen kosten bij ziekte of langdurige arbeidsongeschiktheid. Ook heeft u geen omkijken naar verloning, CAO-verplichtingen en afdracht van sociale premies. Uitzenden kan gezien worden als een verlengde proeftijd, waarbij 78 weken aan flexibiliteit geboden kan worden. Bovendien nemen wij een uitgebreide zoekopdracht in behandeling op basis van no cure, no pay.

Detachering

Wilt u iemand binden aan uw organisatie voor een bepaalde of onbepaalde tijd. Maar zoekt u meer flexibiliteit dan het reguliere arbeidsrecht? Kies dan voor detachering.

Met Flex@work weet u precies waar u aan toe bent. Meer flexibiliteit en geen werkgeversverplichtingen. De medewerker komt in dienst bij Flex@work en wij sluiten een overeenkomst met u als opdrachtgever, voor een vast aantal uren per week.

Geen werkgeversrisico’s meer. U betaalt een all-in tarief waarin alle personeelskosten zijn verwerkt, zoals vakantiegeld, -dagen en pensioen.

Payrolling

Hierbij nemen wij uw salarisadministratie en contractbeheer uit handen, zodat u zich op uw hoofdactiviteiten kunt blijven richten. Hierdoor heeft u geen last van administratieve rompslomp en van juridische risico’s bij het aangaan van contracten met uw medewerkers. Zowel voor tijdelijke als vaste contracten. We streven altijd naar de beste combinatie van flexibiliteit en binding, gebaseerd op de beloning die binnen uw bedrijf van toepassing is.