Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard
+316-20994526
info@flexatwork.eu

1e Monteur Elektrotechniek (Eindhoven)

Heb jij passie voor de elektrotechniek? En sta je open voor een verfrissende nieuwe baan? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Hieronder lees je wat jij van ons kan verwachten, en wat wij van jou verwachten als 1e monteur.

Wat ga jij doen als 1e Monteur?
Zij houden zich bezig met elektrotechnische oplossingen en domotica toepassingen voor klanten in de nabije regio. Jij voert zelfstandig installatie, reparatie en onderhoud van alle installaties uit volgens specificaties in de opdracht en stuurt een montageploeg aan. Je meldt afwijkingen tijdens de uitvoeringen van het project, en het signaleren en bewaken van meer- en minderwerk is jouw taak! Je initieert werkoverleg en toolboxmeetings. Je houdt alle administratie van de montageploeg en het project bij.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent flexibel, je hebt gevoel voor details, kwaliteitsgericht en wil graag samenwerken met collega’s. Ook verwachten we dat je goed en klantvriendelijk communiceert met onze klanten. Je kan goed coachen, hebt een organiserend vermogen, bent financieel bewust en hebt een analytisch vermogen. Je bepaalt binnen de gegeven planning zelf de werkvolgorde. Kortom een uitdagende baan met veel eigen inbreng!

Wie zijn zij?
Kies jij deze gave baan? Dan ga je aan de slag bij een mooie familiebedrijf, ze zijn gespecialiseerd in de elektrotechniek en het werkgebied is maximaal een uur rondom Eindhoven maar 80% van onze werkzaamheden vinden in regio groot Eindhoven plaats. Bij de opdrachtgever kan je rekenen op een prettige werkomgeving waar collega’s in nauw teamverband met elkaar samenwerken. Die fijne sfeer maakt dat we ouderwets voor elkaar klaar staan. De niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit maakt dat er hard gewerkt wordt zodat er tussentijds ook ruimte is voor een feestje. Zet die vrijdagmiddagborrel, kerstborrel, personeelsfeestje en de bouwvak-BBQ maar vast in je agenda, want die wil je zeker niet missen! De betrokkenheid van jouw werkgever merk je ook terug in het feit dat je alles kunt bespreken. In overleg is dan ook veel mogelijk.

Wat doen zij?
Particuliere woningbouw
Utiliteitsbouw
Domotica / gebouwbeheerssystemen
Beveiligingsinstallaties
Airconditioninginstallaties
Intercom –data/netwerkbekabelingen

Past deze functie bij jou? Stuur ons dan je cv of neem contact met ons op via +31 6 20994526