Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard
+316-20994526
info@flexatwork.eu

Meewerkend Vrachtwagenchauffeur (Eersel)

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als meewerkend vrachtwagenchauffeur in Eersel? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Als meewerkend vrachtwagenchauffeur bij ons bedrijf zal geen dag hetzelfde zijn. Je zult diverse werkzaamheden uitvoeren, zoals het zelfstandig laden en lossen van vrachtwagens en het ondersteunen van bouwploegen op locatie. Soms ben je de kilometervreter die veel uren op de weg zit en de andere dag werk je in teamverband op locatie.

WIE BEN JIJ?
Ben jij in het bezit van een CE rijbewijs of ben je bereid om in opleiding je rijbewijs te halen? Werk je graag zowel zelfstandig als in teamverband en ben je een vroege vogel? Dan pas jij perfect in ons team.

WAT KRIJG JE VAN ONS?
Wij bieden jou een netto overnachtingsvergoeding en toeslagen op zondagen en overuren.

WAT BIEDEN WIJ NOG MEER?
Bij ons bedrijf behoort snelle groei in functie en salaris tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij volop groei- en ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie en organiseren wij gezellige bedrijfsborrels en uitjes.

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en zie jij jezelf als onze nieuwe meewerkend vrachtwagenchauffeur? Stuur ons dan je cv of neem contact met ons op via 06 20994526