Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard
+316-20994526
info@flexatwork.eu

Meewerkend Vrachtwagenchauffeur (Eersel)

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als meewerkend vrachtwagenchauffeur in Eersel? Zoek dan niet verder, want wij hebben de perfecte vacature voor jou!

Als meewerkend vrachtwagenchauffeur bij ons bedrijf is geen dag hetzelfde. Je zult een breed scala aan taken uitvoeren, waaronder zelfstandig laden en lossen van vrachtwagens en het ondersteunen van bouwploegen op locatie. De ene dag ben je de kilometervreter die vele uren op de weg doorbrengt, en de andere dag werk je in teamverband op locatie.

Wie zoeken wij?

Heb jij een CE-rijbewijs op zak of ben je bereid om in opleiding te gaan voor je rijbewijs? Werk je graag zelfstandig én in teamverband, en ben je een vroege vogel? Dan ben jij de perfecte aanvulling op ons team!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een netto overnachtingsvergoeding en toeslagen op zondagen en overuren.

Wat bieden wij nog meer?

Bij ons bedrijf liggen snelle groei in functie en salaris binnen handbereik. Daarnaast bieden wij volop groei- en ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie, en organiseren wij gezellige bedrijfsborrels en uitjes.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en zie jij jezelf als onze nieuwe meewerkend vrachtwagenchauffeur? Stuur ons dan je cv of neem contact met ons op via 06 20994526.

Maak deel uit van ons team en start jouw avontuur als meewerkend vrachtwagenchauffeur vandaag nog!