Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard
+316-20994526
info@flexatwork.eu

Werkplaatsmedewerker / houtbewerker / CNC operator (Oirschot)

Vacature Werkplaatsmedewerker/ houtbewerker/ CNC operator Regio Oirschot

Onze opdrachtgever biedt een snel, voordelig en maatnauwkeurig hightech alternatief voor de productie van traditionele houtbouw en prefab onderdelen en elementen voor de professional. Dankzij het unieke machinepark met de nieuwste CNC-techniek kunnen specifieke ideeën snel omgezet worden naar prachtige authentieke of juist moderne houten eindproducten. De bewerking door machines levert een enorme besparing in manuren en dus kosten op. We zorgen er ook voor dat de producten geleverd worden.

het gaat om een een gezond, vooruitstrevend no-nonsense bedrijf waar kwaliteit en vakmanschap voorop staat. Vanwege groei zijn we op zoek naar een:

Werkplaatsmedewerker/ houtbewerker/ CNC operator

Werkzaamheden

Je gaat werken met de meeste geavanceerde CNC machines aan bijvoorbeeld eiken en douglas constructies. Of je gaat aan de slag met het maken van HSB wandelementen. Natuurlijk hoor het onderhouden van machines en materieel er ook bij. Net als het netjes houden van de werkplaats.

Functie eisen

Je hebt affiniteit met hout en de techniek waar we bij Techwood mee werken. Je bent flexibel en energiek en je kunt goed in teamverband werken. We verwachten ook een stuk zelfstandigheid. We willen onze klanten het beste bieden en jij gaat daar ook mee voor zorgen!

We bieden je een werkplek in een vooruitstrevend, vernieuwend bedrijf. Je komt te werken in een energiek, jong en dynamisch team. Natuurlijk bieden we je een goed salaris.

Interesse? Neem dan contact met ons op!