Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard
+316-20994526
info@flexatwork.eu

Timmerman Service & Onderhoud (Eindhoven)

Ben jij een echte vakman die zijn werk serieus neemt, maar weet dat sfeer minstens net zo belangrijk is? Werk je graag zelfstandig en heb je een groot verantwoordelijksgevoel? En is voor jou de werkdag pas voorbij als het werk gedaan is? Dan maken we graag kennis met jou.

De functie
Bij onze opdrachtgever verzorg je het onderhoud van diverse gebouwen. Geen een dag is hetzelfde en je hebt veel afwisseling. Het team waarvan jij onderdeel gaat uitmaken, draait als een goed geoliede machine. Samen met je collega’s zet je graag de spreekwoordelijke stap extra voor de klant en voor elkaar. Voor jou geen probleem, want ook jij gaat er altijd voor de volle 100% voor.
Aangezien je daarnaast bij onze klanten over de vloer komt, hopen we dat je ook nog eens representatief bent en communicatief sterk. Daarnaast ben je in het bezig van het B-rijbewijs en ben je bereid om in totaal circa 8 weken per jaar storingsdienst te draaien.

De organisatie
Ze bouwen, ontwikkelen, onderhouden en verhuren gebouwen. Zowel zakelijk als particulier en in de woning- en utiliteitsbouw. Ze staan met beide voeten stevig in de markt en zijn een gezond bedrijf met een goed gevulde orderportefeuille. Kenmerkend voor onze organisatie zijn verder de persoonlijke aandacht, flexibiliteit, hoge onderlinge betrokkenheid en gevoel voor traditie.

Past deze functie bij jou? Stuur ons dan je cv of neem contact met ons op via +31 6 20994526