Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard
+316-20994526
info@flexatwork.eu

Timmerman Service & Onderhoud (Eindhoven)

Uitblinkend in Uitzenden en Payroll Beheer

Op zoek naar een gepassioneerde vakman!

Ben jij een vakman in hart en nieren die weet dat een goede werksfeer net zo belangrijk is als vakmanschap? Werk je graag zelfstandig, met een groot gevoel van verantwoordelijkheid? Voor jou is een werkdag pas compleet als het werk gedaan is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De rol

Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om het onderhoud van diverse gebouwen te verzorgen. Geen dag is hetzelfde en je geniet van de afwisseling. Je maakt deel uit van een hecht team dat als een goed geoliede machine functioneert. Samen met je collega’s ben je bereid om altijd die extra stap te zetten voor de klant en voor elkaar. Voor jou is het vanzelfsprekend om altijd voor de volle 100% te gaan.

We verwachten dat je niet alleen vakbekwaam bent, maar ook representatief en communicatief sterk, gezien het directe klantcontact. Daarnaast is een B-rijbewijs vereist en dien je bereid te zijn om ongeveer 8 weken per jaar storingsdienst te draaien.

Over ons

Wij bouwen, ontwikkelen, onderhouden en verhuren gebouwen, zowel zakelijk als particulier en in zowel de woning- als utiliteitsbouw. Met een stevige positie in de markt en een gezonde orderportefeuille zijn we een stabiel en betrouwbaar bedrijf. Onze organisatie kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, flexibiliteit, onderlinge betrokkenheid en een gevoel voor traditie.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze rol? Aarzel dan niet om je cv naar ons te sturen of neem contact op via +31 6 20994526.

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.flexatwork.eu

Maak deel uit van ons team en bouw mee aan een mooie toekomst!