Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard
+316-20994526
info@flexatwork.eu

Technisch binnendienst medewerker (Eindhoven)

Technisch binnendienst medewerker Regio Eindhoven

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Technische medewerker binnendienst

UW TAAKSTELLING:

U maakt offerten, coördineert en bewaakt opdrachten en leveringen en u heeft veelvuldig telefonisch en e-mail contact met klanten. U bent verantwoordelijk voor het commercieel reilen en zeilen in een bestaande regio en zoekt daarin actief naar nieuwe afzetmogelijkheden. Het deelnemen aan beurzen en periodiek meereizen met een buitendienst medewerker behoort tot de taken.

WAT WIJ VRAGEN:

Naast een afgeronde commerciële vooropleiding beschikt u over een technische achtergrond en kunt u goed in een klein team opereren. U werkt doelgericht, bent zelfverzekerd en representatief. In uw communicatie met klanten bent u positief en opgewekt. U kunt werken met alle MS-Officeproducten. U beheerst de Engelse taal in woord en schrift en kennis van het Frans en Duits werkt zeker in uw voordeel in het dagelijks contact met klanten in België en Luxemburg, en met de andere vestigingen.

WAT U KUNT VERWACHTEN:

U neemt een regio over met een enorm verkooppotentieel en ruim voldoende kansen. U wordt ondersteund door een medewerker die u in het begin met raad en daad terzijde staat. Product trainingen op de hoofdvestiging in Duitsland behoren tot de leerperiode. Wij bieden goede arbeidsomstandigheden en perspectief op doorgroei naar een buitendienst functie.

Past deze functie bij jou neem dan contact met ons op via info@flexatwork.eu