Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard
+316-20994526
info@flexatwork.eu

Medewerker Sloop / Demontage (Sint-Oedenrode)

Uitblinkend in Uitzenden en Payroll Beheer

Ben jij op zoek naar een dynamische baan waarbij geen dag hetzelfde is? Dan hebben wij dé baan voor jou bij ons kleine maar gezellige bedrijf in Sint-Oedenrode!

Wat bieden wij? Wij bieden een positieve en open werksfeer waarin we geloven in een gezonde levensstijl en respectvolle omgang met elkaar. Je wordt onderdeel van een hecht team waarin samenwerking en vertrouwen centraal staan. Bij ons krijg je de kans om betrokken te zijn bij alle aspecten van ons werk, wat zorgt voor veel afwisseling en kennis van zaken. Uiteraard ontvang je een aantrekkelijk salaris conform de CAO Bouw.

Wat ga je doen als Medewerker Sloop / Demontage? Ons bedrijf is gespecialiseerd in sloopwerken, variërend van totaalsloop tot renovatiesloop. Wij slopen met beleid en werken zowel voor bedrijven als particulieren. Als Medewerker Sloop / Demontage ben je verantwoordelijk voor diverse sloopwerkzaamheden, van grote projecten tot kleinschalige opdrachten. Je houdt van aanpakken, werkt nauwkeurig en bent handig met gereedschap. Bezit je al een VCA-certificaat en rijbewijs B-E? Dan heb je een streepje voor, maar anders helpen we je graag deze te behalen.

Functievereisten:

  • Aantoonbare ervaring in sloopwerkzaamheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • In het bezit van rijbewijs B-E of bereid om deze te behalen
  • VCA-certificering is een pré
  • Flexibiliteit en hands-on mentaliteit

Interesse? Als deze functie bij jou past, stuur dan je CV naar ons op of neem contact met ons op via +31 6 20994526. We kijken uit naar jouw sollicitatie!