Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard
+316-20994526
info@flexatwork.eu

Sloper / demontage medewerker (Sint-Oedenrode)

Ben jij 40 uur beschikbaar en op zoek naar een leuke, afwisselende baan bij een klein bedrijf waar geen dag hetzelfde is? Dan hebben wij in Sint-Oedenrode DE baan voor jou!!

Wat heeft de opdrachtgever jou te bieden?
Het gaat om een klein bedrijf met een goede, positieve, gezellige en open sfeer. Ze geloven in een gezonde levensstijl en gaan op een menselijke en respectvolle wijze met elkaar om. Je wordt onderdeel van een klein, hecht team, die nauw samenwerken en elkaar volledig vertrouwen. Binnen de kleine organisatie word je automatisch overal bij betrokken. Daardoor heb je veel afwisseling in je werkzaamheden en weet je (bijna) alles wat er speelt. Uiteraard ontvang je een aantrekkelijk salaris conform CAO Bouw.

Wat ga je doen als Medewerker sloop / demontage?
Om te vertellen wat je zult gaan doen, gaan wij eerst kort vertellen wat zij doen als bedrijf.
De opdrachtgever is gespecialiseerd in sloopwerken van totaalsloop tot renovatiesloop. Zij weten van aanpakken, maar slopen met beleid! Ze werken samen met zowel bedrijven als particulieren. Klanten zijn onder andere vastgoedbedrijven, projectontwikkelaars, aannemers, particulieren en projectinrichters. Zij zijn inzetbaar voor grote- én kleinschalige sloopprojecten. Zo slopen ze regelmatig bedrijfspanden en appartementencomplexen, maar ook woningen of kleine schuurtjes.

Als jij houdt van aanpakken, afwisseling in je werk, secuur kunt werken, handig bent met gereedschappen en bovendien graag je handen uit de mouwen steekt, dan voel je je ongetwijfeld snel thuis bij ons. Als je bovendien in bezit bent van VCA en rijbewijs B-E, of bereid bent deze te halen en met beleid kan slopen/demonteren, heb je alles in je wat nodig is om deze functie tot een succes te maken.

Tot slot het spreken van de Nederlandse taal is een must.
Past deze functie bij jou? Stuur dan je CV of neem contact met ons op via +31 6 20994526