Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard
+316-20994526
info@flexatwork.eu

Projectmanager Sign (Valkenswaard)

Onze opdrachtgever is een erkend signbedrijf met bijna 37 jaar ervaring. Van een enkel reclamebord, autobelettering tot een complete interieur restyling of een internationaal signproject.

Als Projectmanager is je werk elke dag anders!
Als projectmanager ga jij je o.a. bezighouden met het verzorgen en uitvoeren van administratieve en commerciële taken m.b.t. tot de opdrachtgevers. Je vervult een sleutelrol tussen klanten, relaties, leveranciers, verkoop buitendienst en interne afdelingen. Je maakt in ons CRM systeem calculaties voor offertes en orders, welke je na goedkeuring compleet maakt om aan de productie over te dragen. Je bent hét aanspreekpunt voor de afdeling productie en montage.

De ideale kandidaat
· Je bent een enthousiast, zelfstandig en gedreven persoon
· Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
· Je denkt in mogelijkheden en gaat oplossingsgericht te werk
· Je hebt geen hoogtevrees
· Je hebt een MBO- werk- en denkniveau
· Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat wij jou bieden
Bij de opdrachtgever krijg jij de kans om deel uit te maken van een fijn team in een bedrijf dat zijn succes niet alleen viert maar op dit moment handen tekort komt om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen. Wij bieden je niet alleen een aantrekkelijk salaris maar ook een langdurige samenwerking met een organisatie die vertrouwen, eerlijkheid en enthousiasme hoog in het vaandel heeft staan. De betreffende functie is zeer afwisselend door de uiteenlopende klantenportefeuille en de grote diversiteit aan signing mogelijkheden.

Past deze functie bij jou? Stuur je CV dan naar info@flexatwork.eu of neem contact met ons op via +31 6 20994526