Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard
+316-20994526
info@flexatwork.eu

Junior Fiscalist/Fiscaal Medewerker (Valkenswaard)

De opdrachtgever is een ondernemend en innovatief administratiekantoor, gevestigd in Valkenswaard. Zij bieden hun klanten rust op de weg naar meer rendement.

Wat zoeken zij?
Zij zoeken iemand voor de lange termijn. Hebben een goede sfeer. Daarnaast word je goed ingewerkt. En bieden zij uitgebreide studiemogelijkheden.
Een uitdagende functie waarin jij je, vanuit een fijne werkomgeving, kunt blijven ontwikkelen. ​

Zij zijn op zoek naar iemand met een afgeronde opleiding op hbo-niveau. Ook als starter ben je van harte welkom. Als jij een fiscale opleiding op hbo-niveau hebt gevolgd of al enige jaren ervaring hebt in het verwerken van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting en het adviseren op het gebied van inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, dan ben je bij ons van harte welkom!

Het kantoor is informeel, laagdrempelig, betrokken en ambitieus. Wij zijn constant bezig met innoveren, automatisering en werken veel online, dus het is een pré als jij daar affiniteit mee hebt. Je krijgt bij veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen.

Verder bieden zij je een werkomgeving waarin alle aspecten van ons boeiende vak voorbijkomen. Een uitdagende functie waarin jij je, vanuit een fijne werkomgeving, kunt blijven ontwikkelen. Uiteraard krijg je een marktconform salaris en een goede balans tussen werk en privé. Het is daarnaast mogelijk om parttime te werken.

Daarnaast kom je terecht in een divers en hecht team, dat je meteen met open armen ontvangt. Ze hebben regelmatig leuke bedrijfsuitjes en zijn niet vies van een vrijmibo!

​Past deze functie bij jou? Stuur je CV dan je cv of neem contact met ons op via +31 6 20994526