Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard
+316-20994526
info@flexatwork.eu

Fiscaal Adviseur (Valkenswaard)

Uitblinkend in Uitzenden en Payroll Beheer

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging bij een ondernemend en innovatief administratiekantoor in Valkenswaard? Wij bieden onze klanten rust op de weg naar meer rendement. Als jij op zoek bent naar een lange termijn carrière met een goede sfeer, uitgebreide studiemogelijkheden en een fijne werkomgeving, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken wij?

We zoeken iemand met een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van fiscale studies. Ook als starter ben je van harte welkom! Heb je al ervaring met het verwerken van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting en het adviseren op fiscaal gebied? Dan pas je perfect bij ons!

Ons kantoor is informeel, laagdrempelig, betrokken en ambitieus. We zijn constant bezig met innoveren en automatisering, dus affiniteit met online werken is een pré. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Een marktconform salaris en goede balans tussen werk en privé.
  • Mogelijkheid tot parttime werken.
  • Een divers en hecht team dat je met open armen ontvangt.
  • Regelmatige leuke bedrijfsuitjes en vrijdagmiddagborrels.

Interesse?

Stuur je CV naar ons op of neem contact met ons op via +31 6 20994526. Kom bij het team en maak deel uit van een boeiende en dynamische werkomgeving waarin jouw talenten worden gewaardeerd en gestimuleerd!