Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard
+316-20994526
info@flexatwork.eu

Coördinator Beheer & Onderhoud (Son)

Wat ga jij doen
Als Coördinator Beheer & Onderhoud (32-40 uur) ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het dagelijks onderhoud aan de woningen van onze klanten en alles wat daarbij komt kijken. Je zorgt voor een goede telefonische intake en plant de aanvragen in ons geautomatiseerde, digitale planningssysteem. Ook coördineer je de monteurs in het veld. Is een monteur ziek, loopt een opdracht uit of is een bewoner niet thuis? Jij herverdeelt de bonnen en informeert de bewoners. Ook stuur je de monteurs of co-makers aan, ben je hun aanspreekpunt en voer je de voortgangsgesprekken. Je bewaakt de algehele voortgang van de werkzaamheden en hebt voortdurend contact met je klanten. Ook de financiele afhandeling van de opdrachten valt onder je verantwoordelijkheid.
In het dagelijks onderhoud is een hoge klanttevredenheid super belangrijk. Jij vervult hierin een sleutelrol door je efficiënte planning en duidelijke communicatie. Je maakt voor je collega’s maar ook voor de bewoners écht het verschil!

Functie eisen
· Aantoonbare affiniteit met de bouw en bij voorkeur in de renovatiebranche.
· Ervaring in een dienstverlenende, coördinerende en aansturende functie is een must.
· Kennis van de branchespecifieke producten, materialen en methoden.
· Een proactieve & klantgerichte houding, humor en goede organisatorische skills.

Functie-aanbod

Uiteraard ontvang je ook bij ons een uitstekend pakket aan moderne arbeidsvoorwaarden, waaronder thuis werken
Naast een hecht team bieden wij een ‘huiselijke’ no-nonsense cultuur met korte communicatielijnen, veel vrijheden en waar veel waarde wordt gehecht aan een goede werk/privé balans.
Natuurlijk investeren zij ook in hun collega’s wat betekent dat er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is.
Door het jaar heen organiseren we verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook wekelijks sporten met collega’s en toffe borrels en personeelsfeesten.

Ben je enthousiast geworden over deze functie en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je CV naar info@flexatwork.eu of neem contact met ons op via 06-20994526