Spegelt 6, 5674 CD Nuenen
+316-20994526
info@flexatwork.eu

Secretarieel medewerker (Eindhoven)

Voor onze opdrachtgever een bedrijfsmakelaars kantoor in Eindhoven zijn wij op zoek naar een representatieve secretarieel medewerker ter versterking van het bedrijf. Het gaat hierbij om een echt familiebedrijf met een klein team. Het bedrijf bestaat dit jaar 25 jaar en hebben een breed vakgebied met elke dag nieuwe uitdagingen. Ze verkopen bedrijfsruimten, aankopen woning beleggingen en helpen mee met ontwikkelen van logistiek.

Zij zoeken:
Een representatieve secretarieel medewerker (24 uur) voor de versterking van het bedrijf. Je beschikt over mbo-diploma en een ruime ervaring met Microsoft Office is essentieel. Je bent gastvrij en klantgericht, snapt de waarde van nauwkeurigheid en werkt nauw samen met de adviseurs. Je hebt geen moeite met zelfstandigheid en neemt graag iets uit handen. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal tot in de puntjes (in woord en schrift) en met Engels kun je aardig uit de voeten. Jij bent enthousiast, accuraat, serieus, vrolijk en stressbestendig. Je werkt zelfstandig en functioneert ook goed in een team.

Wat ga je doen:
Je bent het visitekaartje voor het bedrijf en ook een enthousiaste aanvulling voor het team. De werkzaamheden bestaan met name uit secretariële taken zoals het aannemen van de telefoon, opmaken en verwerken van documenten, online marketing en website beheer, het ondersteunen en voorbereiden van het werk van de makelaars, ontvangst van klanten en relaties, agenda beheer, ordelijk houden van het kantoor, etc. Er is veel variatie in het werk waarbij je in een korte tijd met allerlei facetten in aanraking komt.

Wat bieden ze:
Een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een zakelijke en dynamische werkomgeving.

Past deze functie bij jou? Reageer dan snel via mail of
+31 6 20994526