Spegelt 6, 5674 CD Nuenen
+316-20994526
info@flexatwork.eu

Commercieel Medewerker Klantenservice (Nuenen)

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende baan bij een klein bedrijf waar geen dag hetzelfde is? Ben je veelzijdig en communicatief vaardig? Dan heeft onze opdrachtgever in Nuenen DE baan voor jou!!

Wat hebben zij jou te bieden?
Onze opdrachtgever is een klein maar fijn familiebedrijf met een goede, positieve, open sfeer en geen verborgen agenda’s of politieke spelletjes. Zij geloven in een gezonde levensstijl en gaan op een menselijke en respectvolle wijze met elkaar om. Je wordt onderdeel van een klein, hecht team, die nauw samenwerken en elkaar volledig vertrouwen.
Binnen deze kleine organisatie word je automatisch overal bij betrokken. Daardoor heb je veel afwisseling in je werkzaamheden en weet je (bijna) alles wat er speelt. Je krijgt bovendien een fijne werkplek, een eigen laptop en een mobiele telefoon. Uiteraard ontvang je een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien krijg je de mogelijkheid om, in overleg, je uren (20-36 uur per week) flexibel in te delen.

Wat ga je doen als Medewerker Klantenservice?
Om te vertellen wat je zult gaan doen, moeten we eerst kort vertellen wat zij doen als bedrijf. Zij verzorgen voor klanten het beheer van al hun abonnementen op kranten, tijdschriften en boeken. Het gaat hierbij om grote(re) organisaties door heel Nederland. De abonnementen sluiten zij af bij uitgeverijen in binnen- en buitenland.
Als Medewerker Klantenservice ben jij de spil tussen onze klanten en de uitgeverijen. Dat betekent dat je veel met hen zult bellen en mailen en ervoor zorgt dat alle contracten, mutaties en klantorders vastliggen in het door hunzelf ontwikkelde systeem. Bij vragen zorg je voor een antwoord, bij klachten zorg je zo snel mogelijk voor een goede oplossing. Omdat je al snel alles weet over de gang van zaken, zal je meer en meer de vraagbaak, kennisbron en het geweten worden voor onze afdeling verkoop. Na verloop van tijd zal je ook regelmatig (mee) naar klanten gaan.

Wanneer pas jij bij onze opdrachtgever en in deze functie?
Als jij houdt van aanpakken en van afwisseling in je werk, secuur kunt werken, handig bent met IT-systemen en bovendien graag communiceert met collega’s en relaties, voel je je ongetwijfeld snel thuis bij ons. Als je bovendien niet snel van slag raakt als het een keer druk of hectisch is, en altijd vriendelijk en correct blijft naar onze klanten en leveranciers, heb je alles in je wat nodig is om deze functie tot een succes te maken. Zeker als je ook nog in staat bent om te in actie te komen als dingen beter kunnen of blijven liggen.
Om snel up and running te zijn, breng je een MBO/HBO werk- en denkniveau en enkele jaren relevante werkervaring mee. Met name ervaring met klantenservice en administratie taken is uiteraard handig. Tot slot spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels.

Past deze functie bij jou stuur je CV met korte motivatie naar info@flexatwork.eu of neem contact met ons op via +31 6 20994526